Larry

Vi satt i en röd buss som åkte på Londons gator, jag, Louis , Niall, Liam och Zayn. Vi är påväg till Niall's favoritresturang, Nandos. Vi har klätt ut oss lite så att folk inte ska kunna känna igen oss. Exempel skrikande fans. Det är inte det att vi inte älskar dom och vill prata med dom, bara det att ibland måste man få vara ifred. Så är det bara.
Vi ser ganska roliga ut faktiskt haha. Niall har en rosa piruk och gröna solbrillor.Zayn har på sig en grön piruk och blåa brillor. Liam har på sig vita brillor och så har han en lila peruk. Jag har en gul peruk och blåa brillor. Och sen Louis. Louis varför ska du jämt vara så sjukt vacker? Utan att äns försöka? Typ som en ängel från ovan. Han sitter bara där, sådär parfekt. Hanhar en orange peruk och gröna brillor. (Niall gillar säkert färgerna).
Vi sitter längst bak i bussen. Alla andra som sitter i bussen kollar på oss men inte så länge. Dom har ju ingen aning om vilka vi är, utan dom tänker nog 'ungdommar.......' och sedan kollar dom bort.
- Någon som vet vad klockan är? fråga Zayn
-Ehhhh sist jag kolla så var hon typ 17:10 eller något! sa Liam
-Jag kan kolla! Sa jag.
-Hon är 17:30!
-WOHOOO äntligen framme! sa Niall
Vi sprang upp ur säterna så vi skulle hinna springa ner och gå ut från bussen. Louis lag sin arm runt min hals. Om jag hade valt så skulle jag vilja ha det så för evigt. Louis och jag. Föralltid.
Vi gick in till Nandos och Niall sjöng glatt. Vi skulle inte stanna kvar och äta där, utan vi skulle dra till Zayn's lägenhet efter och äta maten. Vi beställde massa kyckling, deras kyckling är faktiskt suverän ärligt talat!
Jag och Zayn gick arm i arm påvägen ut ur resturangen.
-Choodiloddii laddi ladd! Chooodiiilodiiiluuuu luuu! laddi ladd! gick jag och Zayn och sjöng.
Hahahha fin ramsa? Jag och Zayn kan vara ganska random tillsammans.
-Fin låt! sa Liam och gapskratta. Sedan gick han brevid Zayn. Niall och Louis kom dom med.
-Ska vi ta buss igen eller ska vi ta tunnelbanan? fråga Louis glatt. Jag älskar hans röst. Drog för mina öron
-Jag tycker vi tar tunnelbanan! sa jag och kolla på Louis lite nyfiket.
-TILL TUNNELBANAN!!!!!!!!!!! Sa Louis högt. Och dom andra skratta. Och sedan log han till mig. Kändes som om jag skulle falla ner på marken och dö. Men det gjorde jag ju inte såklart.
Tunnelbaneturen tog ungefär 10 minuter.
Vi gick in till Zayn. Vi prata massvis på vägen in, som alltid. Vi är som bröder. Vi är bröder. Inte samma föräldrar bara.
Av Fanny Engström (c)
FORSÄTTNING KOMMER!

Kommentarer
Postat av: Äckelannonym

Tja där! Larry var ditt namn såg ja eller?

Hhaa min morfar heter det och han stör sig på att du har hans bloggnamn så han funderar på att hacka bloggen ha det gött ! PÖÖÖÖÖSSSSSS♥ :* ps han vet nog inte hur man gör så du kan känna dig trygg i ett tag iaf

2012-08-16 @ 16:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0